Informacije

Eso inženiring d.o.o.
Skladišče: Vojkova cesta 58,
1000 Ljubljana

g. Sandi Paljk 
Tel.: 041 272 810
E-pošta: info@thermoflux.si

 
 
 

ESO INŽENIRING

Energetska sanacija objektov

Bogata, večletna tradicija na področju vgradnje toplotnih črpalk, izvedbe kotlovnic in izdelave strojnih inštalacij. Ponujamo vam izvedbo in dobavo inštalacij za novogradnje, obnove in servis. 

 
 
 

Sodelovanje

Iščemo inštalaterje, ki želijo z nami sodelovati pri gradnji prodajne mreže na izredno atraktivnih produktih za ogrevanje na pelete in drva. Ponujamo koretno sodelovanje ter močno komercialno in tehnično podporo.

 
 
 

Certifikati

Pridobljeni CE znak za kotel „PELLING“ potrjuje kvaliteto kotla in skladnost z veljavnimi Evropskimi standardi.

 
 
 

Interio 14, 20 kW

Interio 14, 20 kW

Predstavljamo Vam novo linijo: Kamini na pelete „INTERIO".

Kamini na pelete INTERIO Vas bodo navdušili s svojo kvaliteto, designom in hitrostjo ogrevanja. Kamini na pelete z vodnim izmenjevalcem za priklop na inštalacijo centralnega ogrevanja večji del svoje energije oddajo vodi za ogrevanje radiatorjev, ostala toplota pa se preko stekla prenese v prostor. Kamini imajo integrirano obtočno črpalko in rezervoar za pelete, iz katerega se glede na potrebno moč sama uravnava količina doziranja pelet.

Sedemdnevni časovni termostat in avtomatski vžig omogočajo visoko udobje uporabe in avtomatsko ogrevanje Vašega doma, kadar koli si to zaželite. Kamini združujejo lep dizanj, ekonomično zgorevanje in udobje centralnega ogrevanja. Novi dizanj kaminov na pelete združuje klasično in moderno linijo ter ročno obdelavo keramičnih oblog.

Plamen, ki se ga vidi skozi steklo kamina bo ustvaril prijetno atmosfero v Vašem domu.

Za kamine Interio je na voljo nepovratna subvencija Ekosklada za naložbe v obnovljive vire energije.

 
 
 

Kontaktirajte nas

Za več informacij nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.